Dealerreviews  |  Brandon Zevenaar B.V.

Dealer vanPeugeot
AdresDelweg 12
6902 PJ Zevenaar
Homepagewww.brandon.nl
 
Review ingevoerd13-02-2012
Laatst gewijzigd13-02-2012
 
Servicebereidheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Vriendelijkheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kwaliteitster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prijs/prestatiester vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Zou u dit bedrijf aan
vrienden/familie aanbevelen?
ja
(Gemiddelde lezerswaardering 91%)

Ervaringen

Bij Brandon na lang zoeken begin 2009 een 207cc Feline met 1.6l turbo motor gekocht. Was een demo met wat lichte lak/velgschade. Auto werd percect ageleverd, de schadeplekjes prima opgeknapt en de velgen als nieuw.
Helaas erg veel problemen (gehad?) met de 1.6 THP motor die samen met BMW ontwikkeld is. Google er maar eens naar, belachelijk dat dit probleem niet sneller en beter opgelost wordt door Peugeot. Erg lastig voor mij maar zeker ook voor de dealer. Telkens een leenauto en (gratis) modificatie. Toch kwam het probleem telkens terug, hopelijk is het na de laatste reparatie (jan 2012) nu opgelost.
Ander probleem was dat het leer waarmee het dashboard bekleed is vrij ploteseling ging opbollen en aan de randen losliet. Het was geen gezicht en volgens Peugeot Nederland was de auto te oud (4jr!) voor een coulance regeling. Na wat contacten met Brandon hebben zij het hele dashboard gedemonteerd en opnieuw laten bekleden. Het ziet er nu als nieuw uit! Ik vind het heel bijzonder dat als je zoveel pech hebt gehad met de auto nog steeds zo tevreden kunt zijn met deze dealer. Dan heb je wat in huis!
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Dealer zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Dealer zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Myreview Dealer maakt gebruik van de dealergids van AutoWeek. Het is niet mogelijk een bedrijf uit de dealergids te laten verwijderen aangezien AutoWeek een volledig beeld wil geven van het aanbod van autobedrijven in Nederland.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands B.V. de informatie van Myreview Dealer te gebruiken voor of te verspreiden via andere media
 
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Meer reviews over Brandon Zevenaar B.V.

Occasions van Mobiliteitsbedrijf Brandon B.V.

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep