Dealerreviews  |  Lennaerts Roermond B.V.

Dealer vanCitroën, Hyundai, Fiat, Fiat Professional
AdresBroekhin Noord 74
6042 EE Roermond
Homepagewww.lennaerts.nl
 
Review ingevoerd06-04-2011
Laatst gewijzigd11-09-2011
Auteur
 
Servicebereidheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Vriendelijkheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kwaliteitster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prijs/prestatiester vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster half
Zou u dit bedrijf aan
vrienden/familie aanbevelen?
ja
(Gemiddelde lezerswaardering 80%)

Ervaringen

Mijn ervaringen met autobedrijf Lennaerts in Roermond zijn louter positief. Lennaerts heeft 4 vestigingen in Limburg, maar ik kan enkel mijn oordeel geven over de vestiging Roermond.

Ik heb in 2008 mijn leaseauto (Fiat Grande Punto) uitgezocht bij deze dealer/garage. Het personeel is zeer behulpzaam, kundig, vriendelijk en servicegericht. Voor vragen of problemen kan ik altijd bellen of even langs komen en word ik direct geholpen. Onderhoudsbeurten verlopen soepel en verzorgd en klachten over de auto die ik heb gehad zijn direct en serieus aangepakt.

Wat betreft de prijs/kwaliteit kan ik geen goed oordeel geven (ik heb tenslotte een leaseauto), maar afgaande op wat ik hieromtrent hoor en lees van anderen hebben ze ook dit prima voor elkaar.

In november 2013 loopt mijn leasecontract af. Mits Fiat dan mooie modellen op de markt gebracht heeft, zal ik wederom via Lennaerts Roermond mijn auto bestellen!
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Dealer zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Dealer zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Myreview Dealer maakt gebruik van de dealergids van AutoWeek. Het is niet mogelijk een bedrijf uit de dealergids te laten verwijderen aangezien AutoWeek een volledig beeld wil geven van het aanbod van autobedrijven in Nederland.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands B.V. de informatie van Myreview Dealer te gebruiken voor of te verspreiden via andere media
 
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 
© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep