Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autoreviews

Peugeot Partner Combispace 2.0 HDI (2001)

Impressiefoto - de beschreven auto kan er anders uitzien
Uitvoering4-deurs
Versnellingen5, handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
Km-stand bij aanschaf20 km
Km-stand laatst62.500 km
Eerste review-invoer04-04-2002
Laatst gewijzigd05-08-2011
Comfortster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prestatiesster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Betrouwbaarheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kostenster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Zou u weer een auto van dit merk willen kopen: ja
 
Vorige autoPeugeot Partner 1.9D
(Gemiddelde lezerswaardering 68%)
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

ERVARINGEN

+ Heerlijke stoelen, ook op lange afstanden. Voor mensen langer dan 1.80m wat aan de kleine kant.
+ Uitstekend rijcomfort, prima onderstel. Wegligging niets op aan te merken. Natuurlijk is deze auto geen ’bochtenridder’. Het blijft tenslotte een ’busje’. Niet erg stevig geveerd, maar ook zeker niet ’week’. Precies goed dus.
+ Fijne, soepele dieselmotor, die relatief stil zijn werk doet en voldoende prestaties levert. Een enorme vooruitgang t.o.v. mijn vorige Partner met 1.9D motor, die me overigens ook uitstekend is bevallen.

- Snelheid ruitenwissers. Boven een bepaalde rijsnelheid gaan de ruitenwissers ook sneller werken. Dit klinkt misschien leuk, in de praktijk werkt het niet geweldig, en is het soms zelfs hinderlijk. Ik geef de voorkeur aan 1 intervalstand en 2 snelheden.

PROBLEMEN

Haperende verlichting bij de kachelbediening: Is verholpen.
Temperatuurmeter koelvloeistof werkte niet naar behoren: Is verholpen.
De laatste maanden leek het alsof auto onvoldoende accelereerde en motor was wat "brommerig".
Bij 60.000 km beurt is electrisch systeem/motormanagement doorgemeten en nieuwe software geïnstalleerd. Prestaties zijn weer top en auto rijdt weer als nieuw!
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media Netherlands”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
 
Gebruikers geven Sanoma Media Netherlands een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media Netherlands, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
 
mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin
 
 

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep