De Opel astra was aan vervanging toe. Zie mijn review van die auto.
Bij de zoektocht naar een andere auto hadden wij een paar criteria:
- budget (we wilden de astra inruilen en een bepaald bedrag maximaal bijbetalen);
- ruimte (liever iets ruimer dan de astra);
- leeftijd (max 1 jaar oud)
- betrouwbaar.
De ford focus viel af, deze is niet of niet veel ruimer dan de astra. Uiteindelijk bleven de Mazda 6 sportbreak en de Skoda octavia station over.
De skoda is afgevallen. Het is in de basis een prima auto, maar wel met een beetje "belegen" vormgeving. De 1.2 liter turbomotor rijdt prima, maar gezien de vele problemen die ik er over lees had deze niet de voorkeur.
De Mazda 6 krijgt eind oktober 2012 een nieuw gezicht. Daarom stonden bij diverse dealers nieuwe exemplaren van de 6, oud model, voordelig geprijsd. Na wat proefritjes viel de keuze op een 1.8 benzine sportbreak, de exclusieve gt versie. Deze auto rijdt geweldig, ziet er erg goed uit en biedt een zee aan ruimte. Betrouwbaarheid zit bij mazda wel goed.
Op 26 oktober 2012 heb ik de auto opgehaald. Hij is in augustus al op kenteken gezet door de dealer. De kleur is Dolphin Grey, deze kleur is alleen beschikbaar op deze uitvoering. De toch al heel complete uitrusting (half leder, dual zone climate control, stoelverwarming, etc) heb ik aangevuld met pdc (achter) en ik heb een parrot laten inbouwen.
De eerste kilometers heb ik er inmiddels opzitten. De auto bevalt prima. Ik heb nog te weinig ervaring met deze auto om een review te geven over prestaties etc. Daarom zijn de waarderingen neutraal. Zodra de eerste paar duizend km zijn gereden (binnen een paar weken dus) volgt meer!
de eerste 800 km (800 km)
De eerste 800 km zijn inmiddels gereden. Wat een heerlijke auto!
De stoelen zitten heerlijk en zijn prima af te stellen. De ruimte voor de passagiers op de achterbank is groot! Zelfs wanneer ik (1.85m) 'achter mijzelf ga zitten' heb ik meer dan voldoende beenruimte.
De auto rijdt prima. Ik heb dagelijks wat korte ritten (20 km enkele reis) woon-werk-verkeer, daarnaast wat langere ritten. De auto houdt zich prima. De motor doet rustig en stil zijn werk, komt niets tekort. Ik heb hem nog niet echt op zijn staart getrapt. De eerste paar 1000 km doe ik het rustig aan, dat lijkt mij altijd goed voor een nieuwe motor.
Komende week worden de winterbanden met stalen velgen geplaatst. Ik heb ze toch maar bijgekocht. Dit is beter dan de banden op de lm-velgen verwisselen. Minder kans op schade aan de velg! En het strooizout is ook minder goed voor velgen.
nog steeds heel tevreden (3.049 km)
Inmiddels ruim 3000 km met de 6 gereden. De eerste (ruim) 700 km op zomerbanden, daarna op winterbanden. Verbruik ligt rond 7,5 liter op 100 km. Dat is 1:13,3. Een prima verbruik voor zo'n grote auto, op winterbanden. Ben benieuwd of het verbruik in het voorjaar en op zomerbanden nog beter wordt.
De auto blijft intussen prima voldoen. Geen defecten of problemen. Gewoon een heerlijke auto, in de stad en op de snelweg. En de binnenruimte blijft erg fijn, veel ruimte dus. Ook voor achterpassagiers. En niet te vergeten de heel ruime kofferbak. Een prima gezinsauto.
De volgende update over een paar duizend km, of eerder als er wat te melden is. De komende tijd zal de auto meer gebruikt worden, wie weet wat dat op gaat leveren (gok: geen bijzonderheden).
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
Gebruikers geven Sanoma een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.
Bij tenminste vijf binnengekomen waarderingen krijgt een review een waardering in het overzicht.
Gedragsregels AutoWeek.nl:
Gebruikers zullen geen misleidende, racistische, beledigende, seksistische, discriminerende, bedreigende of anderszins
kwetsende uitingen doen, grof taalgebruik hanteren, misplaatste grappen maken of andere gebruikers op een andere manier
lastig vallen.
Gebruikers zullen elkaar met het nodige respect behandelen. Schelden, beledigen of op de man spelen zijn niet toegestaan.
Ook onrust stoken of berichten die de sfeer bedreigen zijn niet toegestaan.
Het plaatsten van privé-informatie, privécorrespondentie of iemands beeltenis zonder de uitdrukkelijke
toestemming van die persoon is niet toegestaan.
Misleiding, oplichting of je voordoen als iemand anders is niet toegestaan.
Het maken van reclame en het doen van commerciële aanbiedingen is niet toegestaan.
Het is niet toegestaan auteursrechtelijk beschermde foto's te gebruiken of foto's van een webserver zonder
toestemming van de hostende partij.
De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde afkeuren voor plaatsing,
verwijderen of aanpassen. Gebruikers die zich (herhaaldelijk) niet aan bovenstaande regels houden kan de schrijftoegang ontzegd worden.