Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autoreviews

Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 177pk 2WD ClearTec Edition One (2011)

Impressiefoto - de beschreven auto kan er anders uitzien
Uitvoering5-deurs
Versnellingen6, handgeschakeld
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
Km-stand bij aanschaf0 km
Km-stand laatst20.560 km
Eerste review-invoer01-03-2012
Laatst gewijzigd01-03-2012
Comfortster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prestatiesster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Betrouwbaarheidster vol ster vol ster leeg ster leeg ster leeg
Kostenster vol ster vol ster vol ster leeg ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster half ster leeg
Zou u weer een auto van dit merk willen kopen: misschien
Auteur
Vorige autoBMW 318D touring
(Gemiddelde lezerswaardering 36%)
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Multiriem (20.560 km)

Vanaf het begin ( eind november ) zijn er een aantal zaken die aandacht vragen. De achteruitrijsensoren zijn onbetrouwbaar, zowel schoon als vuil, de climatecontrol leidt soms een geheel eigen leven, na 2-300km op de autobahn slaan dan geheel spontaan de ruiten aan. Dit is te verhelpen door de climatecontrol op ontwasemen te zetten. Het meest storende is een slippende multiriem, deze jankte eerst alleen bij een koude start, nu regelmatig. Tot grote ergernis is deze niet voorradig bij de dealer en ook niet bij de importeur! De service-interval is 15.000, bij de 75-80.000 die ik jaarlijks rij heb ik een knipkaart bij de dealer, 5 keer per jaar, is niet geheel meer van deze tijd. ( vorige auto BMW, elke 35.000km )
Over het geheel ben ik niet ontevreden, rijgedrag prima, ruimte aan overvloed, maar wel sterke twijfels of mijn japanse uitstapje eenmalig wordt.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media Netherlands”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
 
Gebruikers geven Sanoma Media Netherlands een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media Netherlands, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
 
mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin
 
 

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep