Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autoreviews

Opel Astra 1.6i-16V Pearl (2001)

Impressiefoto - de beschreven auto kan er anders uitzien
Uitvoering5-deurs
Versnellingen5, handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2003
Km-stand bij aanschaf44.500 km
Km-stand laatst98.000 km
Eerste review-invoer09-11-2011
Laatst gewijzigd09-11-2011
Comfortster vol ster vol ster vol ster leeg ster leeg
Prestatiesster vol ster vol ster vol ster leeg ster leeg
Betrouwbaarheidster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Kostenster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster half ster leeg
Zou u weer een auto van dit merk willen kopen: misschien
 
Vorige autoOpel Corsa 1.4i Sport (1995)
(Gemiddelde lezerswaardering 45%)
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

probleemloze maar wat saaie auto (98.000 km)

Heb deze auto bijna vier jaar in bezit gehad en gereden van km stand 45.000 t/m 98.000. Een probleem mee gehad. De auto heeft bij km stand 90.000 een olielek in het stuurhuis gehad, complete stuurhuis moest vervangen worden. Dure grap is dat.

Verder geen problemen en behalve jaarlijks onderhoud geen garage gezien.

Auto was voor die tijd zuinig. Heb gemiddeld 1 op 12,5 gereden.

Comfort en uitrusting voor die tijd prima. Reden voor verkoop was familieuitbreiding en weinig trekkracht voor een caravan. Heb daarna een Focus Station gekocht.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media Netherlands”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
 
Gebruikers geven Sanoma Media Netherlands een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media Netherlands, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
 
mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin
 
 
Opel Astra - Afscheid Duurtest

ActieAuto

Nu 3 jaar gratis Opel OnStar en 4G Wi-Fi on board. OVERSTAPPEN WAS NOG NOOIT ZO AANTREKKELIJK! Nu 3 jaar gratis Opel OnStar en 4G Wi-Fi on board. Gaat uw ...

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep