Waar ik wel over verbaast ben is het volgende op dit moment staat er 57200 km hij moet voor 17-07-2010 naar de 1e A.P.K heb gebeld naar een DACIA autobedrijf voor een advies dat was als volgende :
Geachte Heer Peeters,
Bedankt voor de aanvraag van de onderhoudsbeurt, aangezien de onderhoudsbeurt en apk bijna gelijk lopen met elkaar, lijkt het mij ook verstandig om dit samen te laten lopen. Mijn planning loopt vanaf 2 juni 2010. De kosten van de Grote beurt+luchtfilter+bougies vervangen komt op € 256,- incl btw daarbij is de APK gratis.
Graag hoor ik van u om de afspraak te bevestiging
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
Met vriendelijke groet,
Danny S.
Heb een afspraak geregeld voor 7-07 voor de onderhoudsbeurt zo als hier boven
Krijg op 1-07 een telefoontje van het garagebedrijf dat mijn auto in juli 4 jaar is en dat dan de distributieriem ook moet vervangen (€ 690) zou ik dat niet doen dan is er ook geen garantie meer op de auto
Dit zijn nu van die .... dat ik zo gevoel krijg van ja?
Bij mijn Lada s was het van 90000 km of 5 jaar is de techniek nu dan zo veel minder als bij een Lada
Ik hoor vaak het verhaal van de distributieriem die kapot is gegaan maar er zijn heel veel oorzaken zo als olie kering die niet meer goed is een lager wat niet goed meer is waterpomp olie op riem enz.
Wie heeft een Tip nu vervangen of over 1 jaar?
terug uit Polen (62.500 km)
Vandaag weer terug uit Polen totaal 2300 km in 5 dagen geen problemen met de auto
Het verbruik was 6.4 L per 100 km met 3 volwassene in de auto + bagage
Volgende week gaan de winterbanden eronder
roestplekje maar met garantie gerepareerd (74.000 km)
Vandaag heb ik mijn Dacia weer terug de waterpomp distributieriem enz. is vervangen en controle beurt voor € 580 bij de Dacia garage in Venlo
Er was een roestplekje bij de dorpel deze is gerepareerd en vakkundig weer overgespoten
Was nog garantie van de Dacia importeur!
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
Gebruikers geven Sanoma Media een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.
Bij tenminste vijf binnengekomen waarderingen krijgt een review een waardering in het overzicht.
Gedragsregels AutoWeek.nl:
Gebruikers zullen geen misleidende, racistische, beledigende, seksistische, discriminerende, bedreigende of anderszins
kwetsende uitingen doen, grof taalgebruik hanteren, misplaatste grappen maken of andere gebruikers op een andere manier
lastig vallen.
Gebruikers zullen elkaar met het nodige respect behandelen. Schelden, beledigen of op de man spelen zijn niet toegestaan.
Ook onrust stoken of berichten die de sfeer bedreigen zijn niet toegestaan.
Het plaatsten van privé-informatie, privécorrespondentie of iemands beeltenis zonder de uitdrukkelijke
toestemming van die persoon is niet toegestaan.
Misleiding, oplichting of je voordoen als iemand anders is niet toegestaan.
Het maken van reclame en het doen van commerciële aanbiedingen is niet toegestaan.
Het is niet toegestaan auteursrechtelijk beschermde foto's te gebruiken of foto's van een webserver zonder
toestemming van de hostende partij.
De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde afkeuren voor plaatsing,
verwijderen of aanpassen. Gebruikers die zich (herhaaldelijk) niet aan bovenstaande regels houden kan de schrijftoegang ontzegd worden.