Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autoreviews

Mercedes-Benz ML 270 CDI (2004)

Uitvoering5-deurs
Versnellingen5, automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2009
Km-stand bij aanschaf134.000 km
Km-stand laatst156.000 km
Eerste review-invoer03-04-2010
Laatst gewijzigd12-11-2012
Comfortster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Prestatiesster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Betrouwbaarheidster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Kostenster vol ster vol ster leeg ster leeg ster leeg
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster half ster leeg
Zou u weer een auto van dit merk willen kopen: ja
Auteur
Vorige autoMercedes-Benz C220 CDI Kombi W202
(Gemiddelde lezerswaardering 65%)
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

ML 270 CDI Special Edition (153.000 km)

Knappe en ruime auto, praktischer dan je denkt.
5-cilinder 270 CDI motor heeft een lekker geluid, maar mist toch wat pit om er een snelle auto van te maken(Chiptuning kan m van 163pk richting de 200pk brengen).
Automaat schakelt soepel en reageert goed, ook met aanhanger. (Sleurt een volle trailer zo richting de 150 km/h :))
Het deint, helt licht over (amerikaanse roots), dus je moet ervan houden. Sturen gaat beetje gevoelloos en laat duidelijk merken dat je met een dik 2 ton zware auto op pad bent
Lekkere hoge zit op de comfortabele, verwarmbare, met leer en suede beklede stoelen.
Uiterlijk is stoer (facelift-model met het Special Edition pakket) aluminium grille, dikke Lm-velgen, AMG motorkap, xenon-verlichting en meegespoten pushbar.
Verbruik is nog redelijk te noemen. boardcomputer boven de binnenspiegel geeft regelmatig 8,3L op 100Km aan. Zal in de praktijk waarschijnlijk wel iets hoger liggen maar niet veel. De auto nodigt namelijk niet uit tot hard rijden. Echt een comfortabele 'Highway-cruiser'

Problemen:

-Bij aankoop werkte de linker spiegelverstelling niet, is kosteloos opgelost door onze garagist.
-Knipperlichten knipperen te snel, komt door een andere stekker die gemonteerd is vanwege de aanhangers die regelmatig getrokken moeten worden. Wanneer een aanhanger gemonteerd is, doet het knipperlicht het weer normaal, beetje vreemd.
-Laatst tijdens een lange rit richting het zuiden begon de automaat te haperen en een beetje door te slippen. Ook begonnen er meerdere motor-lampjes op het dashboard te branden. Auto onmiddellijk aan de kant gezet en garage gebeld. Advies: Auto 'aan-uit-aan-uit' zetten en dan reset de computer zich weer. Zo gezegd zo gedaan; nooit meer wat van het probleem gemerkt...
-Parkeersensoren werken ook niet vlekkeloos, weet soms niet wanneer die wel en wanneer die niet moet reageren op obstakels.

Conclusie: Een uitstekende auto voor wie graag hoog wil zitten, ruimte nodig heeft, regelmatig een aanhanger moet trekken, een 'ster' op de motorkap wil hebben en niet vies is van een beetje aandacht (vooral in Special Edition trim).
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media Netherlands”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
 
Gebruikers geven Sanoma Media Netherlands een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media Netherlands, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
 
mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin
 
 

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep