Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autoreviews

Opel Agila 1.2-16V Elegance (2001)

Impressiefoto - de beschreven auto kan er anders uitzien
Uitvoering5-deurs
Versnellingen5, handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
Km-stand bij aanschaf0 km
Km-stand laatst10.000 km
Eerste review-invoer20-03-2002
Laatst gewijzigd20-03-2002
Comfortster vol ster vol ster vol ster leeg ster leeg
Prestatiesster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Betrouwbaarheidster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Kostenster vol ster vol ster vol ster vol ster vol
Overall waarderingster vol ster vol ster vol ster vol ster leeg
Zou u weer een auto van dit merk willen kopen: ja
 
Vorige autovw polo 1.4 benzine 5 drs
(Gemiddelde lezerswaardering 57%)
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

ERVARINGEN

Enigszins krakend geluid in dashboard. Verbruik is redelijk. Veel extra"s op deze uitvoering standaard. Stoelverstelling is alleen voor en achteruit.
Veel opbergruimte in deze auto terwijl de bagageruimte niet groot is.
Deurwindvangers en scharnieren moeten goed gesmeerd blijven anders gaat het al snel een schurend geluid maken en gaan de vangers roesten.
De topsnelheid is hoger dan fabriekopgave mits goed ingereden. Achterbank in 2 gelijke delen inklapbaar waarbij de zitting naar onder zakt zodat een vlakke vloer ontstaat, dit is zeer fijn als er veel geladen moet worden omdat de auto ook nog hoger is.

PROBLEMEN

Deuren gaan stroef open en dicht, verder probleemloos rijden.
De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. Sanoma Media Netherlands B.V. (“Sanoma Media Netherlands”) kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of eventuele gevolgen ervan. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Sanoma Media Netherlands de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.
 
Gebruikers geven Sanoma Media Netherlands een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het commercieel gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het tonen en uitvoeren van de gebruikersbijdragen in verband met de verlening van de diensten en anderszins in verband met het aanbieden van de website www.autoweek.nl en aanverwante activiteiten van Sanoma Media Netherlands, waaronder publicatie in print en het promoten en verder verspreiden van de website (en daarvan afgeleide werken waaronder in print), in welke media-formats en via welke mediakanalen dan ook.
 
mail naar een vriend  plaats dit bericht op linkedin