Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want autoweek.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Apps AutoWeek voor iPhone, iPad en Android mobiel & tablet

AutoWeek iPad app

AutoWeek IOS app

Binnen het onderdeel Magazine van de nieuwe AutoWeek app kun je eenvoudig het laatste autonieuws lezen in jouw favoriete categorie. Ook kun je eenvoudig filteren op Nieuws, Autotests, Video’s, Weblogs, Rij-impressies en Multitests. Als je een selectie maakt van een specifiek merk/model dan toont de app alle informatie van het door jou geselecteerde merk/model. Een interessante multitest of een kentekenrapport van jouw auto kun je eenvoudig in de app kopen en dit artikel wordt binnen jouw profiel opgeslagen.

In het onderdeel Auto vind je alle specificaties van de merken/modellen vanaf 1980. Ook veel specificaties van de auto van jouw kenteken worden overzichtelijk getoond. Auto’s die je interessant vindt kun je bewaren binnen jouw profiel. 

In de AutoWeek app:

 • Het laatste autonieuws
 • Het nieuws eenvoudig kunnen filteren op interesse
 • Alert instellen voor nieuws van jouw favoriete merk/model
 • Mogelijkheid om een reactie te plaatsen
 • Alle video’s, rij-impressies, multitests en weblogs
 • Specificaties van alle merken/modellen vanaf 1980
 • Inloggen met Facebook bij Mijn AutoWeek, kan ook met mailadres.
 • Artikelen en auto’s delen via Facebook, Twitter, Google+ en mail
 • Favoriete artikelen en/of auto’s bewaren in Mijn AutoWeek
 • Artikelen (multitest & kentekenrapport) kopen in de app. De artikelen worden opgeslagen binnen Mijn AutoWeek. Zowel via je iPhone als via je iPad kun je deze artikelen lezen.


De AutoWeek app is een universele app. De app heeft een iPhone versie en een iPad versie.

Download de AutoWeek app

 

 
De Autoweek app voor Android
De gratis AutoWeek-app bevat een groot deel van de functionaliteit van de AutoWeek-website. Autonieuws, autotests, rij-impressies, video's en myreviews zijn allemaal mobiel te raadplegen. Op al deze onderdelen kan eventueel via de iPhone gereageerd worden als u beschikt over een MyAutoWeek-account.
Daarnaast is de volledige CarBase beschikbaar. Er kan naar auto's gezocht worden op merk, model en tal van specificaties. Naast uigebreide gegevens kunt u van iedere auto zoeken naar relevante tests, reviews, foto's en video's. Verder is er een 'Alternatieven'-overzicht, waar u kunt zien waar kijkers voor een bepaalde auto nog meer naar keken. Relevante occasions kunnen gezocht gevonden worden als u ook de gratis Auto Trader applicatie heeft geïnstalleerd.
 
 

De Auto Trader app voor iPhone en Android
Het occasionaanbod op AutoWeek.nl en Auto Trader is ook via een iPhone applicatie te raadplegen. De database bevat ongeveer 200.000 tweedehands auto's. Naast zoeken op criteria heeft de app nog een paar handigheidjes. Het is mogelijk te zoeken naar occasions vlakbij je huidige locatie en je kunt direct bellen of mailen met een adverteerder. Ook handig is dat beide AutoWeek-apps en de Auto Trader app naar elkaar verwijzen wanneer je gerelateerde informatie wilt opvragen.
De Auto Trader applicatie is gratis.
 

Download de Auto Trader iPhone app

Download de Auto Trader Android app

Auto Trader app

De Auto Trader iPad-app

Zoek en vind razend snel je favoriete auto met de gratis AutoTrader.nl iPad app! AutoTrader.nl biedt het grootste aanbod in occasions, nieuwe auto’s en klassiekers in Nederland. Zo werkt het:

 • Selecteer je favoriete auto uit 220.000 soorten voertuigen.
 • Selecteer uit de resultatenlijst een auto.
 • Lees de autospecificaties en omschrijving.
 • Bekijk de foto’s en video’s op groot formaat.
 • Sla je favoriete auto op.
 • Deel je auto via onder andere Facebook, Twitter of via e-mail.
 • Bekijk waar de auto staat in Nederland en maak een routebeschrijving.
 • Gebruik de checklist bij bezichtiging of het voertuig aan jouw verwachtingen voldoet.

Ben je nog niet geheel overtuigd? Parkeer dan de gevonden auto op de virtuele parkeerplaats in de app en je kunt verder met de zoektocht: roep je laatste zoekopdracht weer op en je wordt door middel van de GPS zo naar de volgende auto in de buurt geleid. Zo kun je snel en gemakkelijk van één bezichtiging naar de volgende rijden. Je kunt tot wel 50 zoekopdrachten opslaan.

Download de Auto Trader iPad app

 

AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep