Advertorial  | 

Duizenden euroís subsidie voor de elektrische Renault Kangoo Z.E.

Elektrisch rijden, simpel en aantrekkelijk

18 december 2012  |  00:00
    Print     Mail

Renault biedt met de 100% elektrische Kangoo Z.E. een unieke kans voor ondernemers. Nog nooit bood de aanschaf van een bedrijfswagen namelijk zoveel voordelen.

Tijdelijk kunt u bij aanschaf van de elektrische Renault Kangoo Z.E., v.a. € 20.195,- (excl. BTW & subsidies), profiteren van interessante nationale én lokale subsidies. Juist deze hoge subsidiebedragen maken de Kangoo Z.E. nu tot een extra aantrekkelijk aanbod voor uw bedrijf. Deze elektrische bedrijfswagen kost u na aftrek van de subsidies nu namelijk veel minder dan voorheen. Door met een elektrische bedrijfswagen te gaan rijden, levert u bovendien een prachtige bijdrage aan uw omgeving, want de elektrische Renault Kangoo Z.E. stoot tijdens het rijden immers niets uit. Dat is dus beter voor het milieu, uw bedrijf én voor uzelf.

 

Subsidies, hoe zit dat?

Allereerst is er de landelijke subsidie van € 3.000,- specifiek voor elektrische bedrijfswagens. Hiervan kunt u per direct profiteren. Deze subsidie kan gecombineerd worden met diverse duurzame investeringsaftrekmogelijkheden, te weten MIA (milieu investeringsaftrek), Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) en KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek). Bij elkaar opgeteld kan uw voordeel zo oplopen tot € 5.200,-!

 

Wellicht komt u in uw gemeente of provincie ook nog in aanmerking voor lokale subsidies bovenop de reeds genoemde regelingen. Deze zijn afhankelijk van het type bedrijf, de vestigingsplaats en de provincie. De beschikbaarheid en toekenning van subsidies zal afhankelijk zijn van het lokaal geldende beleid.

Bent u bijvoorbeeld als ondernemer gevestigd in Amsterdam,  dan kunnen de landelijke en lokale subsidies bij elkaar geteld oplopen tot liefst € 13.900,-!

 

Voorbeeldfunctie

Daarnaast zijn de kwaliteiten van de Kangoo Z.E. ongeëvenaard. 100% Elektrisch en praktisch in het dagelijkse gebruik. En omdat de auto geen uitstoot heeft, neemt U een voorbeeldfunctie in verantwoord ondernemerschap. Wilt u weten voor welke subsidies en fiscale voordelen uw bedrijf in aanmerking komt of hoe makkelijk opladen eigenlijk is? Kijk dan op renault.nl/fiscalevoordelen.

Wacht niet te lang want er is een subsidieplafond!