Advertorial

äKODA Citigo: de stad wordt steeds veiliger

20 november 2012  |  00:00
    Print     Mail

De ŠKODA Citigo is er als 3- en 5-deurs. De ŠKODA Citigo wordt is een ruime, veelzijdige, veilige, zuinige en schone auto waarvoor geen wegenbelasting verschuldigd is.

Met de Citigo debuteert ŠKODA in het uiterst populaire A-segment. Met deze nieuwkomer en toekomstige nieuwe modellen verwacht het merk de komende jaren flink te groeien. In Tsjechië is de Citigo sinds eind vorig jaar te koop en met succes: de compacte ŠKODA is hier al verkozen tot stadsauto van het jaar.

Dat is niet de enige lofuiting die de ŠKODA Citigo ten deel viel. EuroNCAP heeft ŠKODA’s kleinste namelijk beloond met een topscore van 5 sterren voor botsveiligheid. De crashbestendigheid van de Citigo geldt nu als nieuwe maatstaf in zijn segment. Vooral de inzittendenbescherming is van hoog niveau. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Dat maakt de Citigo nóg meer tot de ideale auto voor in de stad en tweede auto in het gezin. De bagageruimte is 251 liter groot en 951 liter met neergeklapte achterbank.

Een hoogtepunt in veiligheid is het compleet nieuwe ‘City Safe Drive’; een actieve remassistent. Deze optionele noodstop-functie voor het rijden in de binnenstad activeert zichzelf automatisch bij snelheden van minder dan 30 kilometer per uur. Afhankelijk van de snelheid en de bestaande verkeerssituatie, kan de automatische bediening van de remmen een ongeluk beperken of zelfs helemaal voorkomen.

De Citigo is leverbaar met 2 motoren die net als de rest van de auto helemaal nieuw zijn: een 1.0 driecilinder met 44 kW/60 pk en een met 55 kW/75 pk. De motoren zijn ontworpen voor een uitmuntende efficiency in en rond de stad. Ze komen snel op temperatuur, ook tijdens korte ritten.


Op de ŠKODA Citigo kun je nu gebruik maken van onze aantrekkelijke 50/50 DEAL. Je betaalt nu de helft en de andere helft pas volgend jaar. Zo simpel is het. 
Vraag dus nu een proefrit aan in de ŠKODA Citigo en sluit die deal! De 50/50 deal is geldig tot 31 december 2012.

De ŠKODA Citigo is er als Easy, Active, Ambition en Elegance. Alle belangrijke eisen bij een moderne stadsauto zijn aanwezig. Standaard of in een pakket. Traditiegetrouw presenteert ŠKODA 's zomers rijk uitgeruste Tour-uitvoeringen. De Citigo doet direct mee met een limited edition! Met onder meer navigatiesysteem, airconditioning en radio-/cd-speler. Deze optimaal uitgeruste ŠKODA Citigo Tour kost slechts €9.790,- (klantvoordeel: €690,-).

De voordeligste Citigo verlaat de showroom al vanaf €7.990. ŠKODA Citigo bewijst dat 4 cijfers voor de komma voldoende zijn om veilig, compleet, betaalbaar, zuinig en schoon te rijden.