Advertorial

Tot ziens ijskrabber en hallo voorverwarmde auto!

11 december 2012  |  00:00
    Print     Mail

Uw auto ijsvrij en heerlijk voorverwarmd. Het kan met een Webasto standkachel.

Direct een heerlijk voorverwarmd interieur. Geen koude stoelen en geen koud stuur meer. De standkachel van Webasto verwarmt uw auto voordat u instapt. Met de Webasto standkachel heeft u rondom vrij zicht, direct bij het instappen. Ook het wederom bevriezen of beslaan van ruiten wordt voorkomen.

Als u kiest voor comfort, een behaaglijk klimaat en veiligheid, dan is een standkachel van marktleider Webasto een prima keuze.

 

Hoe werkt een standkachel?

U schakelt uw standkachel in met de afstandsbediening of digitale klok. De koelvloeistof van uw auto wordt door de standkachel gepompt en verwarmd. De hete koelvloeistof stroomt nu door een warmtewisselaar in het verwarmingssysteem van het voertuig. De warmte wordt door de ventilator het interieur in geblazen. De nog warme koelvloeistof stroomt vervolgens naar de motor en warmt deze op. Dit zorgt voor een aangename temperatuur, ijsvrije en ontwasemde ramen en een voorverwarmde motor.

 

Nieuw! De standkachel bedienen per app.

Webasto zorgt voor nog meer luxe. U kunt tegenwoordig de standkachel bedienen met uw mobiele telefoon. U kunt de app eenvoudig onder de naam “Thermo Call” vinden in de Apple App Store of op de Android Market. Hiermee download u de gebruiksvriendelijke app waarmee de standkachel modern en eenvoudig bedient kan worden.

De verschillende functies kunnen eenvoudig en snel geregeld worden via de zelf-verklarende en interactieve functie symbolen.

 

Wat zijn de voordelen?

Stap deze winter nog in een aangenaam voorverwarmde auto en geniet van de voordelen van een Webasto standkachel. Met een Webasto standverwarming is uw zicht vanaf de start helemaal vrij – zonder ijskrabben! Daarnaast verwarmt de standkachel uw motor en het interieur van uw auto voordat u instapt. Naast een comfortabele start van de dag is dit tevens goed voor uw portemonnee en het milieu. De eerste paar kilometers verbruikt u namelijk minder brandstof dan wanneer u uw auto stationair laat draaien en de levensduur van uw motor wordt verlengt. Veel voordelen dus!

 

Thermo Top Evo

De Thermo Top Evo is de nieuwste standkachel van Webasto. Deze variant heeft een betere warmteafgifte en ontdooit de autoruiten nog sneller. Daarnaast is de Thermo Top Evo zuiniger en kleiner, waardoor er minder inbouwruimte nodig is en het systeem in vrijwel alle auto’s kan worden ingebouwd. 

In wat voor auto u ook rijdt, Webasto biedt met de Thermo Top voor bijna alle auto's warmte en comfort.

Webasto in Nederland

Of het nu gaat om OEM of after market: met ons motto “Feel the Drive”, staat de naam Webasto voor innovatieve producten op het gebied van verwarmen, koelen, dak- en ventilatiesystemen voor auto's, bedrijfsvoertuigen, trucks, recreatievoertuigen, motor- en zeiljachten. Hierin worden wij ondersteund door een breed gecertificeerd dealernetwerk.

In Nederland is Webasto sterk vertegenwoordigd met een hoofdvestiging in Kampen, waar zowel de activiteiten voor de Nederlandse markt worden gecoördineerd (verkoop en service van alle Webasto producten) alswel de activiteiten voor de internationale markt (op het gebied van open daksystemen voor de Automotive en scheepsbouw). Ook is hier een inbouwstation gevestigd voor open daken en standkachels voor Kampen en directe omgeving. In Roosendaal is eveneens een regionaal Webasto inbouwstation gevestigd.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.webasto.nl of http://standkachel.webasto.nl.