Advertorial

Lekker rijden in jouw favoriete auto

20 november 2012  |  00:00
    Print     Mail

Daar staat je favoriete auto. Goed onderhouden, weinig kilometers. Nu nog een verantwoorde financiering.

 

Een fonkelnieuwe auto of een aantrekkelijke occasion. Het auto-aanbod in ons land is enorm. Van kleine stadsauto tot ruime bestelbus en van sportieve cabriolet tot veilige gezinswagen. Op allerlei websites en in moderne showrooms kan iedereen z’n ideale auto vinden. De vierwieler is onverminderd populair. Van ritjes naar het werk of school: we gebruiken de auto voor ongeveer de helft van alle kilometers die we jaarlijks maken.

Gemiddelde aanschafprijs

De ideale auto vinden mag tegenwoordig dan een fluitje van een cent zijn, de aankoop ervan is dat zeker niet. De gemiddelde aanschafprijs van een nieuwe personenwagen schommelt rond de 25.000 euro Dit hangt natuurlijk helemaal af van het soort en type auto. Een SUV of sportuitvoering kost gauw het dubbele. Bedragen die lang niet iedereen zomaar op een bankrekening heeft staan. Dus voor de meesten van ons kan tijdelijk extra financiële ruimte voor de aanschaf van een auto een uitkomst zijn.

Haalbare kaart

In een tijd waarin zekerheden even wat minder zeker lijken, maakt Rabobank die tijdelijke financiële ruimte wel mogelijk. Met behulp van een lening wordt wellicht de aanschaf van bijvoorbeeld die eerste auto opeens haalbare kaart.

Veiligheid voorop

Botsproeven, autogordels, airbags – tegenwoordig zelfs voor eventuele aanrijdingen met een voetganger. We zoeken naar steeds veiligere auto’s. Waarom zouden we dat dan ook niet verwachten van onze financiering? Rabobank vindt dat niemand door een lening in financiële problemen mag komen. De bank leent dan ook nooit blindelings geld uit. Eerst voert de bank een degelijke check uit. Zie het als een soort financiële APK.  Samen met de klant worden inkomsten en uitgaven zorgvuldig op een rij gezet. De Rabobank bepaalt na de check of een lening verantwoord is.

Gedurende de rit

Plotselinge obstakels op de weg zijn altijd mogelijk. Dat weet iedere automobilist. Rabobank is daarom gedurende de rit alert op ontwikkelingen in de markt en veranderingen in de persoonlijke situatie. Denk aan onverwachte werkloosheid, een echtscheiding of nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Door constant een vinger aan de pols te houden en vooruit te kijken, zorgt de bank dat niemand te veel betaalt of onnodig risico’s loopt.

Een verantwoorde lening betaalt zich terug

Gemak dient de mens. Parkeersensoren en navigatie maken het autorijden voor ons makkelijk en overzichtelijk. Ze behoren in veel gevallen gewoon al tot de standaarduitrusting van nieuwe auto’s. Rabobank voert dat principe ook door bij haar leningen. Met behulp van online bankieren heeft de klant 24 uur per dag inzicht in de persoonlijke financiële situatie. Daardoor is in één oogopslag de status van de lening zichtbaar. En komen klanten niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Genieten van de ultieme vrijheid. Maar ook profiteren van alle gemak en veiligheid. Dat geldt voor zowel jouw nieuwe auto, als voor een lening via Rabobank. Zo betaalt een verantwoorde lening zich uiteindelijk terug.

Kijk voor meer informatie op Rabobank lenen. Klik hier

Advertisement