Advertorial

Nissan LEAF v.a. Ä279 ex BTW incl laadpunt

11 december 2012  |  00:00
    Print     Mail

DE NISSAN LEAF IS EEN AANTREKKELIJKE, DUURZAME INVESTERING

Een bedrijf dat investeert in de duurzame Nissan LEAF profiteert van substantiële fiscale voordelen. Men kan in aanmerking komen voor de VAMIL regeling waarbij er sprake is van een willekeurige manier van afschrijven waardoor winstbelasting kan worden beperkt. 

Een ander aantrekkelijk fiscaal voordeel wordt geboden door de regeling milieu-investeringsaftrek (MIA) waarbij, afhankelijk van de gemaakte winst in het jaar waarin de investering wordt gedaan, een bepaald percentage van de investering ten laste kan worden gebracht van de gemaakte bedrijfswinst. 

Nissan  biedt ondernemers daarnaast aantrekkelijke voorwaarden bij aankoop van een Nissan LEAF, namelijk: vier jaar zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand, vanaf € 279,00 (exclusief BTW).

Dit pakket bestaat uit: een gegarandeerde restwaarde dus geen restwaarderisico, vier jaar garantie en vier jaar recht op pechhulp. Bij de Nissan LEAF wordt tijdelijk, geheel kosteloos, een oplaadpunt geleverd  inclusief installatie. Dit oplaadpunt vertegenwoordigt een waarde van ongeveer € 1250,00 en wordt naar keuze bij het woonhuis van de berijder of bij de vestiging van het bedrijf geïnstalleerd.

Met de Nissan LEAF rijdt u de toekomst vandaag.

Voor meer informatie over dit aanbod wordt verwezen naar www.nissan-acties.nl