Advertorial

SPYDER ROADSTER TEST WEEKEND 20-22 APRIL

10 april 2012  |  00:00
    Print     Mail

Altijd al willen weten hoe het voelt om een Can-Am Spyder roadster te rijden? Dan is dit uw kans!

 

Kom naar de Spyder Roadster Days van 20 tot en met 22 april en laat u verleiden! Net zoals vorig jaar zijn onze Spyder roadster dealers gedurende een heel weekend geopend (in Nederland enkel vrijdag en zaterdag), zodat u alle tijd heeft om dit fascinerende voertuig te komen testen. Met zijn unieke Y-structuur - twee wielen voor, één achter – biedt de Can-Am Spyder Roadster een volkomen unieke manier van rijden in de buitenlucht. En maakt u zich geen zorgen, de Spyder roadster is te berijden met een geldig autorijbewijs! Bekijk, bewonder en geniet van de nieuwe 2012 modellen en profiteer van speciale aanbiedingen. Ga naar Goedhart Motoren in Bodegraven, QFF Funbikes in Eersel, Powersport Twente in Enschede of Vos Oss Motoren in Oss.

 

Voor meer informatie over het test weekend, klik je hier.

 

De Spyder roadster heeft state-of-the-art kracht en technologie, inclusief een befaamde Rotax 998cc V-Twin motor met een dubbele bovenliggende nokkenas en vier kleppen per cilinder. Het stabiele driewielige ontwerp heeft een opmerkelijke aantrekkingskracht, waar u ook heen gaat. De intuïtieve kenmerken zijn geheel afgestemd op de bestuurder en maken van elke rit een fantastische ervaring. De roadster wordt gekenmerkt door technologieën die bekend zijn uit de auto-industrie, zoals het voertuigstabiliteitssysteem (VSS) met ABS en tractie- en stabiliteitscontrole, ontworpen in samenwerking met BOSCH. Het Rotax motorblok heeft zijn betrouwbaarheid overigens al bewezen in een aantal gerenommeerde motorfietsen. U kunt kiezen uit twee verschillende transmissie opties: een sequentiële manuele 5-speed (SM5) en een sequentiële elektronische 5-speed (SE5) transmissie. Beide beschikken over een achteruitversnelling om eenvoudig te kunnen manoeuvreren. Daarnaast biedt de Spyder roadster ook gemoedsrust, zowel voor automobilisten als beginnende en zelfs meer ervaren motorrijders.

 

De Spyder roadster is verkrijgbaar in twee modellen: een sportieve RS roadster en een meer voor toeren geschikte RT roadster. De RS is uitgerust voor situaties waarin u gewoon zin krijgt om de weg op te gaan. Met zijn sportieve, maar toch comfortabele ontwerp en genoeg bergruimte kunt u op weg wanneer u dat wilt. Het touring model biedt het ultieme comfort, veel bergruimte en gebruikersgemak voor langere tochten. Afhankelijk van welke uitvoering u kiest, krijgt u verwarmde handgrepen, instelbare pneumatische achtervering, cruise control en zelfs GPS. Met welke Spyder roadster u ook rijdt, er zijn ontelbare manieren om de roadster van accessoires te voorzien om uw rijervaring nog meer te verbeteren of om uw roadster een persoonlijke touch te geven.

 

Het bedrijf achter de Spyder roadster is Bombardier Recreational Products Inc. (BRP). BRP begrijpt dat niets zo kostbaar is als uw vrije tijd. Daarom zoekt BRP voortdurend naar nieuwe en betere manieren om u van uw favoriete gemotoriseerde sport te laten genieten. In de sneeuw of op het water, op of naast de weg, onze passie voor avontuur is de drijvende kracht achter onze innovaties, die ervoor zorgen dat u uw ultieme powersports-droom waar kunt maken. Tot haar merken en producten behoren naast de Spyder roadster: Ski -Doo en Lynx -skimotoren, Sea-Doo- waterscooters en boten, Johnson en Evinrude buitenboordmotoren, Can-Am ATV en SSV-terreinvoertuigen en Rotax-motoren en – karts.

 

www.brp.com

®, TM en het BRP logo zijn trademarks van Bombardier Recreational Products Inc, of zijn leden.

† Bosch is een trademark van Robert Bosch GmbH.